Cautare

5047 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a sefului cercetari penale buzau" (3.73 secunde)
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Oricât de mult ati încerca, nu puteti fi întotdeauna pe placul celor din jur, fie ca este vorba de rude, oameni cu care va întâlniti întâmplator, cunostinte sau colegi de serviciu.
de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v. ... Documentele, care rezida in diferite locatii pe diverse calculatoare server, pot fi regasite cu ajutorul unui identificator univoc numit URL.
Institutelor de cercetare din domeniul agricol li se pregateste ceva, dar de bine, dupa cum ne-a declarat ing.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. A urmat cursuri postuniversitare: ... • Developement, Use and Importance of Standards S.U.A.
Pe site-ul Visit Dobrogea poate fi citit un articol interesant despre vestigiile arheologice submerse identificate in zona litorala a Marii Negre.
Alba, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe Calea Grivitei dinspre bd. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S.
GHEORGHE de 44 de ani din judetul Teleorman, care a condus o autoutilitara marca Ford Transit, pe Aleea Bacau, sectorul 5, avand o concentratie alcoolia de 0,55 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. Orsova, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW condus de C.
Dan de 37 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Hyundai avand o concentratie alcoolica de 1,09 mg/l alcool in aerul expirat. ... Dan a fost condus la I.N.M.L.
Dragos de 43 de ani din Bucuresti, a condus un autobuz, pe bd. ... Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B.
VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd. ... Cand a ajuns in apropierea statiei RATB Victoria, a surprins si accidentat grav pe M. ... Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital.
IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos.
ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Ceahlau, a surprins si accidentat grav pe T.
Vasile de 44 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu bd.
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. D-na Ghica, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un moped marca Jonway, condus de C.
Gheorghe de 53 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1304, pe bd. ... Schitu Magureanu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos.
google-analytics.com